Szállítási információk

A) Személyes átvétel
7100 Szekszárd, Iván-völgy, Levendula u. (Németh János Pincészet címe)
Az átvétel időpontjáról előzetesen személyesen egyeztetünk. Személyes átvétel esetén jelenleg kizárólag készpénzben tudod kifizetni rendelésed végösszegét.
B) Szállítási címre történő kiszállítás
A csomagok kiszállításában a FOXPOST szolgáltatásait vesszük igénybe. A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás díját.

Szállítási díjak házhoz szállítás esetén:
  • Foxpost házhozszállítás bruttó 1.700.- Ft/csomag
  • Foxpost automatába bankkártyás fizetéssel bruttó 1.600.- Ft/csomag
  • Foxpost automatába utánvéttel bruttó 1.200.- Ft/csomag

Foxpost ineraktív automata kereső

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

A megrendelések feldolgozása a rendelést követő 48 órában történik.
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 7 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.
Általános teljesítési határidő az egyes termékek esetében eltérő lehet, amennyiben a vásárló bizonytalan, kérdésére az elérhetőségein készséggel válaszol a szolgáltató.
Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.