kóBORló Piknik a völgyben

25 .000 Ft

Helló! Rég láttalak!” – hányszor fogjuk hallani ezt a három szót! És milyen jó lesz személyesen látni egymást, koccintani a borvidéken. Megélni újra a szabadságot, a szőlősorok látványát, a hideg siller illatát, megmártózni a már hiányolt életünkben.
Ehhez kínálunk egy csodálatos, piknik táskából eszegetős-borozós programot az Iván-völgyen. Hideg borokkal, finom falatokkal, barátsággal készülünk a piknikekre és várjuk a hozzánk látogató borkedvelőket. Gyertek, hiszen „Helló! Rég láttunk!”

A piknik voucher beváltás lehetősége: április – szeptember időszakban

/A csomag ára 2 fő részvételére szól/

Kategória:

Leírás

„Helló! Rég láttalak!” – hányszor fogjuk hallani ezt a három szót! És milyen jó lesz személyesen látni egymást, koccintani a borvidéken. Megélni újra a szabadságot, a szőlősorok látványát, a hideg siller illatát, megmártózni a már hiányolt életünkben.

Ehhez kínálunk egy csodálatos, piknik táskából eszegetős-borozós programot az Iván-völgyen. Hideg borokkal, finom falatokkal, barátsággal készülünk a piknikekre és várjuk a hozzánk látogató borkedvelőket. Gyertek, hiszen „Helló! Rég láttunk!”

ALAP INFORMÁCIÓK

E-mailben az njp@salio.hu címen tudsz időpontot egyeztetni és foglalni.
A piknik voucher beváltás lehetősége: április – szeptember időszakban
Fizetés: előre utalással számla ellenében vagy készpénzben
Részvételi díja:

  • 15.000 Ft / kosár (2 főre elegendő étel)
  • kötelező 10.000 Ft értékű bor vásárlás, pinceáron
  • ha család érkezik gyerekekkel, + 5.000 Ft 2 gyermek esetén a kosár díja

A borokat mindenki maga választja ki a pincészetnél. Annyit visztek magatokkal, a sétára, amennyit gondoltok, a többi az autóban maradhat. A hátizsák egy palackhűtőt is tartalmaz.
Nagyobb család vagy társaság több kosarat is igényelhet (előre egyeztetve). A két fős hátizsákot nem adjuk ki négy fős társaságnak, ez esetben két hátizsákot kell rendelni.
A séta időtartama maximum 3 óra, ezt követően várunk vissza a borászatba a kiadott eszközökkel együtt (takaró, hátizsák, stb.)
Visszaérkezéskor tudtok még borozni (kivéve teljes foglaltság) vagy kávézni a teraszon. Tazza d’oro kávét kínálunk a szekszárdi A Kávé Háza kínálatából
Eső, viharos idő esetén, másik időpontot egyeztetünk

MIT TARTALMAZ A HÁTIZSÁK ÉS A PIKNIK?

Válogatott finomságokkal töltjük meg a speciális piknik hátizsákokat, saját receptjeink alapján:

  • kencék, szekszárdi kecskesajt, érlelt tehénsajtok, házi szalámink-sonkánk, rukkola a kertünkből, paradicsom, ropogós kenyér, fekete olíva bogyó, malac-rilette kis üvegben, zsírral és más finomságok

Környezettudatos borászatként a kosarakba többször használható tányérokat és evőeszközöket teszünk, illetve szemetes zacskót, amit nálunk letehettek majd.
A kosarak mellé alulról vízszigetelt, nagyméretű piknik takaró is jár.
Adunk egy térkép kivonatot, javasolt könnyű séta útvonallal, de bármerre indulhattok.
A kosarakba szénsavmentes vizet is teszünk

FELELŐSSÉGRŐL

Borászatok vagyunk. A sterilitás, a tisztaság, a fertőtlenítés nem újdonság számunkra, nem a vírussal érkezett a mindennapjainkba.
Maximálisan figyelünk és mindent megteszünk, hogy nálunk senki ne legyen beteg.

EGYEDI KÉRÉSEK

Ha GM/LM/tejmentes/vegetáriánus vagy egyéb étkezéssel kapcsolatos kérésetek van, jelezzétek és megoldjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.