A Pünkösdi Nyitott Pincéken mi is szeretettel és főként válogatott finomságokkal várjuk a sétáló, kiránduló vendégeinket! Érdekel!

 

Amivel készülünk 2019. június 8-9-én (szombat-vasárnap), illetve igény szerint 10-én hétfőn is kizárjuk – és kitárjuk – a pinceajtót:

  • boraink teljes kínálata
  • óránként pincetúra, kóstolás
  • csocsóasztal és játszó/színező sarok a gyerekeknek
  • 2019-es friss házi bodzaszörp
  • A már sokak által ismert és kedvelt tapas tál: serrano sonka, saját házi szalámink, sajtválogatás, kalamata olajbogyó, medvehagyma pesto (ezt is mi készítettük, saját diónkkal és horvát olíva olajjal Iván barátunk ültetvényéről, a gyöngyszem Stomorska településről), friss zöltségek és ciabatta
  • Házi szűzpecsenye terrine, mangalica zsírral főzve, 2 személyes üvegekben friss és savanyított zöldségekkel. A kis terrine-k már a hűtőben érnek!
  • Elmaradhatatlan zsíroskenyér, borkorcsolyaként, tengelici őrölt piros paprikával, ami kollégánk keze-műve.

Nyitva tartás: 11.00 – 18.00 között

Várunk mindenkit szeretettel!

Némethjanóék

 

Bővebb információ

  

  

Hírek

  • Az ország bora lett a Kadarkánk

    Magyarország nemzeti és nemzetközi arculatának évszázadok óta fontos pillére a jó hírű magyar bor. Az Országház Bora pályázat célja kiválasztani azokat a kiemelten jó minőségű borokat, melyek reprezentációs alkalmakkor a magyar Országgyűlést képviselik. tovább

  • Pünkösdi nyitott pincék

    A Pünkösdi Nyitott Pincéken mi is szeretettel és főként válogatott finomságokkal várjuk a sétáló, kiránduló vendégeinket! Érdekel!

  • Borversenyek eredményei

    Büszkék vagyunk, hogy 2019. március-április hónapokban, 7 elismerésben részesültek a boraink. Ahány versenyen indultunk, mindenhonnan éremmel értünk haza! Borversenyek eredményei


Borkínálatunk

nj cuvee
Oldal tetejére